Linosko Kızlar heyecana dorukta. Cumartesi sabah sezeryanda miniğime kavuşucam insallah. Kilosu 2800 ancak olur doguma kadar biraz zayıf bebisimiz. İnsallah kuveze girmez 🙏🏻 Tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
Zeyk Linosko hayırlı dogumun olsun. 🙏 Ablam 3 oğluna da son haftalar aşure keşkek gibi protein açısından zengin besinler yedi. Tahil, baklagiller, birde ceviz muz bunlar iyi kilo yapıyor.💜
Masalseyhan Linosko canim sag saglim bebegine kavus insallah 🥰🙏 kilo ile alakasi yok kuvrze girmesinin aslinda.. eger saglikliysa cigerleri gelismisse kuveze girmiyor.. ama kilosuda gayet iyi bence.. ben 2500 kilo dogmusum😂
zelis63 Htczmra canm bu tür postlar çok açıldı yumurta kaşar çok öneriyolar bide bal son günler alıyor zAten bebekler aradan 10 gün geçmiş belki şimdi daha fazla aldı
Htczmra zelis63 evet şimdi biraz daha almstr ama çok bulantı sorunu yasyrm maalesef bulantilarim hiç geçmedi elimden geleni yaptım ama bebeğim geri kalms tek isteğim sağlkli olmasi inşallah doğunca toparlar
Linosko Doktor ne yesen de bebeğin beslemesi plesantadan böyle diyor. Çok dikkatli besleniyorum postlari da hep okudum vitaminler kullandim ama yapacak bisey yok bebis zayıf doğacak ☺️ Ama doktor bebis sağlıklı diyor çok şükür doğunca alır kilosunu artk ☺️İnsallah kuveze de gerek kalmaz 🙏🏻
Linosko Ayse08emre yok canım kan sulandırıcı kullanıyorum ve tüp bebek ondan doktorum böyle olmasını tercih etti