Annebebek38 Kızlar 11 aylık bi kızım var 5 aydır geçmeyen kanlı ishal var ve ankara gaziye sevk eğildik orda kolonoskopi yapılacak bizim arabamız yok eşim akrabasının arabasını alıcak ve benim ne zaman geri döneceğim belli değil kayınpeder tutturmuş kaynanama sende git gez diye bende dedim ki ben gezmeye gitmiyorum hastaneye gidiyorum ne kadar kalacağım belli değil dedim napacaksiniz dedim dur bakalım diyo ben kızımla uğraşırken onlar gezme peşinde ya
humaninannesi61 Annebebek38 Ayıp ya. Torunları hasta nasıl böyle düşünürler. Dünyanın cidden çivisi çıktı. İyi demişsin canım. Eşine söyle istersen o ne derse alınmazlar kötü sen olma.
Mihricanosman Annebebek38 haklsn canm ne yazkki bazen böle bencil insanlar olablyo aynı şey bana olsa bende aynı şeklde tavrmı belli ederdm bu arada çok geçmiş olsn rabbim şifalar versn inşllh ❤️
Caglaak Annebebek38 koyun can derdinde kasap et derdinde sen bebeğin için ölüp ölüp dirilirken nene ile dedenin daha çok korkması lazım bu nasıl rahatlık onlarda ki
gurcem Ay ne manyak ınsanlar var anlamıyorum kız orda saglıgının derdıne dusmus oda gıt gez demıs😒 anam ben ıyıkı kayınvalıdemlerle görüşmüyorum bana boyle seyler soleseler kıyametı koparırdım ben.Allahım sana once sıfa sonra sabır versın
Annebebek38 Caglaak gurcem aslimutlu1 tepkimi gosterdim cnm eve gelirken kaynanam sey dedi görüşemezsek iyi yolculuklar dedi bende görüşemeyiz zaten direk gidicez biz dedim bisey demedi
Poncikveannesi Allah şifa versin canım kayınpederin alsın eşini kendi gezdirsin o zaman şimdiye kadar ailevi paylaşımlara yorum yapmadım ama bu sende git gezersin sinirimi zıplattı sende git destek ol dese anlicam da torunu rahatsızlanmış gezme derdinde 😡😡😡😡
Arzu0101 Annebebek38 Allah yardımcın olsun canım iyi yapmışsın tepkini vermekle👍 böyle kaynanalari görünce kendi kaynanamın elini ayağını opesim geliyor kadın etlime sutlume hiç biseyime karışmaz çok şükür 🤲