Minnak16 HappyMom Casual Cadillac Air alıcam ilk bebek arabamız BebeConfort LoolaUp modeliydi bu model artık üretilmediği için En yakın olarak Casual Cadillac Air modelini buldum bu model hoşuma gidiyor oğluşuma onu almak istiyorum.
Mihrimah41 Sare07 evet ya kullanmadan bilmiyosun güzelliğine aldanıyosun. Şimdiki aklım olsa direk kabin tipi pratik olanlardan alırdım. Kraft mesela çok öneriliyo. Ama geçti artık
Serena Busra221 ben kraft vista aldim cift yonlu de oluyor e bebek indirimde bin tl ye almistim ama kullanmak daha nasip olmadi memnun kalcagimi dusunuyorum
Aysana Nilay212 daha kullanmak nasip olmadı ama araba çok kaliteli duruyo pusetinin içinde yenidoğan için ekstra yumuşak kılıf var, arabada hantal değil umarım güzel günlerde kullanmak nasip olur.
nuryadaperi HappyMom 1- sağlam şasesine rağmen ağır ve kullanışsız değildi. Kolay katlanma kolay taşınabilme özellikleri var. 2- mamas papas armodillo 3- letgo dan ikinci el aldım 800₺
busrasahinn HappyMom travel pişmanlıktır net ilk oğlumda hevesle aldım evet cok rahat ama çok agir ve çok yer kaplıyo maalesef 😔
Mihrimah41 Minnak16 ya evet kullanılır da 3 4 yaşındaki çocukla o arabayı kullanmak zulüm olur. Bastonla daha rahat kullanırsın o yaştaki çocuğu. Anlıyorum heveslisin ama tecrübe ettiğim için söyliyim dedim 😁
Minnak16 Fyzbkr canım ne zaman aldınız fiyatlar 2.699₺ ben kırmızı siyah olanı istiyorum sizinde öyle mi
Dila2962 Gde1307 şunu merak ediyorum tecrübesizim kusura bakmayın. Puseti üstünden aldığınızda kapanıyor bu araba ve buna benzer arabalar. E o puset de çok yer kaplamıyor mu. Bagaja nasıl sığacak?
Suzi-1992 Duru-sh ben de joie aldım 3 sene önce e bebekten 900 TL ye çok memnunum çok rahat . 2. Çocuğuma da kullanıcam inşallah
nursedahatira HappyMom greentom reversible set modelini tercih ettim fiyatı 3.200 tl. Oto koltuğu maxi cosi. Greentom hakkında bilgi sahibi olmak isteyen varsa bilgilerimi aktarabilirim. Çünkü internette pek bir yorum yok