gokturkveannesi HappyMom biz joie markasinin crome bebek arabasini aldik e bebekten fiyat olarak iyi 1250 tl araç kullanmadigimiz icin pusetini almadik onun yerine Tuekiyeye de yeni gelmis olan joie crome portbebe aldik. Henuz kullanmaya baslamadik ama hersey icime sindi hic bi suphem yok acip kapamasi vs herseyi gayet rahat ve guzel bence. Tercihiniz olabilir. Cift yonlu kullanabiliyorsunuz zaten. Bi arastirin derim. 🤗🤗🤗
gokturkveannesi HappyMom yazmayi unuttum bi de hem arabayi aldigimizda hem de portbebeyi aldigimizda ikisinde de yagmurluk verildi fiyata dahil. 2 tane yagmurlugumuz oldu. Ama portbebeyi siddetle tavsiye ederim hele ki kisin dogacaksa
Gzds Stokke V6 bebek arabası aldık birde anakucagı aynı zamanda oto koltugu olabilen izigo aldık toplam 10.500tl ebebekten temmuz sonunda aldık çok şık güzel bir araba
susam97 HappyMom HappyMom Piere cardin twist plus indirimdeydi baby malldan 2.500 e aldık çok sağlam ve kullanımı çok kolay tek başınıza kapatıp açabiliyorsunuz çok beğenerek aldım özellikleride çok
TahaninAnnesi Biz de bu surecte araba konusunda cok kararsiz kaldik. Herkes cok farkli seyler soyluyordu, o kadar cok yorum okuyup o kadar cok video izledim ki disarda gozum hep insanlarin kullandigi bebek arabasindaydi ne tercih ediliyor diye😁 kraft twist xlx ya da chicco duo best friend dusunuyorduk. Sonra ebebeke gittigimizde hafifliginden ve az yer kaplamasindan dolayi joie onerdiler ve joie chrome almaya karar vermistik ki gozumuz nuna mixx e takildi ve joieden cok daha kaliteli oldugundan ic pedler vs ve 20 kiloya kadar kullaniliyor olmasindan dolayi (joieden sadece yaklasik 1 kilo kadar daha agir olmasina ragmen) bebegimiz icinde daha rahat etsin diye nuna mixx aldik. henuz kullanmadik ama umarim bu kadar arastirmaya deger ve memnun kaliriz.
tubizm kiwi city way 5 in 1 travel sistem aldık biz de. şu an kargoda gelince görüşlerimi yazacağım. 1100 lira her şey mevcut içinde. inşallah göründüğü gibi gelir.
Arzu-1987 HappyMom Aslinda kiwi 5 in 1 modelini aldım Trendyol dan hem uygun hem çok amaçlı kullanımı olduğu için🥰👍. https://ty.gl/lc6sazf2t
SerminMutlu HappyMom baston arabayi yenidogan döneminde doktorum kullanmami onermediginden travel aldim joie literax 4 arabadan asiri memnunuz bebekle tek cikabiliyorum tek elle katlanabiliyor. Gecen sene e bebek subat indirimden 1000 tlye aldik 250tl de hediye ceki verdi 😊
Snte Peg perego book 51 aldık Travel sistem E bebekten 2500 tl fakat kampanyalı yoksa arastıranlar bilir 4600 tl Hafif tek elle kapanıyor kumaşı cok kaliteli kullanımı basit eğer görünüme önem veriyorsanız şık bir ürün değil bilginiz olsun
Senmerve HappyMom sitandart aldim daha once travel sistem kullandim memnun kalmadim bebekler oturdugu zaman emanet gibi duruyo dusecek gibi oturma sekli bence hic rahat degil travel sistemin
Minnak16 Fyzbkr canım ne zaman aldınız fiyatlar 2.699₺ ben kırmızı siyah olanı istiyorum sizinde öyle mi
Bsraakll Taneminci merhaba bende bu arabadan aldım ama eğimli gbi sanki yenidoğandan itibaren nasıl kullanıyorsunuz qcaba herhangi birşeyle fakan desteklediniz mi sırf bu yüzden dısarı çıkamıyorum;(
Taneminci Bsraakll eğimli derken 🤔 eğimli olarakta kullanabiliyorsunuz tam yatar pozisyonada getirebiliyosunuz arkasında ayarlama ipi var görmediniz mi ben yatar pozisyona alıyorum yenidoğan için
Bsraakll Taneminci yatar pozisyonda sanki tam duz olmuyor biraz eğimli suruyor satıcı bize yenidoğandn itibaren kullanılıyor dedi satın aldık nette de oyle yazıyor ama daha sonra başka yerde tekrar gördüm ordaki adama yenidoğandan itibaren kullanılıyormu dediğimde kullananlar ama kullanmasqnız daha iyi tam duz değil dediği için kafam karıştı😢Sonrada tedirgin oldum kullanamadım sizde yazınca merak ettim
Bsraakll Taneminci yoksa suan bebegm tam 2 aylık ama puset kolumuzda dısarı çıkmak zorunda kaldık araba olduğu halde😢
Taneminci Bsraakll valla ben koyuyorum dışarıda çıktım alt açma minderi vardı onu koydum üstünede bebeği koydum kemerini bağladım gayette iyiydi yani 🤔
Taneminci Bsraakll eğimli olması daha iyi değil mi zaten kusarsa boğazına gitmemesi için kötü yanı ne siz neden tereddüt ettiniz onu anlamadım ben
Taneminci Bsraakll kız yok benimkide 2 aylık gayet çıkardım arabaya koydum puset almadık bile biz 🤷🏼♀️ Tam yatar pozisyonda yatırıyorum istersen biraz daha kalkıyor hafif eğimlide oluyor hatta tam oturur pozisyonada alabiliyorsun