Gkcel HappyMom travel sistem prego urban aldık, kullanici yorumlari gayet iyiydi ve çok kullanisli fonksiyonel olmasi ilgimizi cekti
Atiyeee TAkilicci puset farklı bir konu otoya uygun olması falan en mantıklısı olan o zaten benim dediğim bildiğim bebek arabası araba yani 5.000 TL ye onu alacağıma bir tofaş alırım yani öyle düşün sadece moda anlayışı için verilen paralara yazık 😏😊
Oznur43 Vipbebek sitesinde Pazar gunu ekstra yuzde 15 indirim var. Mamas&papas, macleren ve birkaç marka daha..
rzzngnydn Maclaren quest aldım . Travel sistemler çevremden bildiğim kadarıyla pişmanlıktır. O yüzden baston aldım
Bilge1010 rzzngnydn bende kabin boy aldim acaba hata mi yaptım diyorum bebegin ilk zmn lari icin 6 aya kadar
sahinnnkbra 4baby domino aldık civilden 800 tl ye normal bir kalitede ama biraz daha iyi modeller bakilabilir daha kullanmadim ama uzun süreli kalitesi yok sanırım
Clementine_ Atiyeee sağlam mal ucuza satılmaz. Ucuza satılan malda da kalite aranmaz Her malzemenin bir maliyeti var. 600-700 liralık malzeme ile 3-4 bin liralık malzeme bir olur mu?
SekerMerve HappyMom bnde dün aldım e bebekten joie marka indirimdeydi 1100 liraya aldım çok kullanışlı ve şık duruyo. Travel sistem. O portbebeli olanları beğenmiştik ama sonra kullanışlı olmadığını anlattı görevli vazgeçtik