Ezgimrt1 Kızlar 30 haftalığım şuan haftaya doktora gideceğim sadece sizin bebeğiniz o zaman kaç kiloydu merak ettim 🥰 ve agrılarınız ne durumda benim sanki geceleri daha çok agrım oluyor 😞😞😞 bu Arada ( şimdi gelip kilolumu istiyorsun ? Kimseyle bebeğini kıyaslama vs vs ) yazanlar olacak kilolu olsun dediğim veya kıyasladığım yok sadece merak ettim ve konuşalım diye
Canefza Ezgimrt1 29+4 te 1550gramdik 32+2 de 2046 gramdik. Bende oturudgum ve yürüdüğümde agrilarim oluyor 🤷🏻♀️
Gizemabc Ezgimrt1 29+3.haftada 1340, 30+4.haftada 1700 grdi. Bu carsamba tam 33+0 olacak, calisabilir rapor almak icin doktora gidecgim insallah 2 kg olmustur😍
Akademisyenanne Ezgimrt1 30+1 haftaligiz. Bugun kilosu 1860 gr boyu 42 cm cikti. Gelisim olarak 32 haftalik gozukuyor dedi doktor.
Sevda15 Canım benimde 31 .hafta ağrılarım çoğaldı özellikle belim çok ağrıyor oturamıyorum belimi yaslamadan bebeğimin kilosu 29.haftada iken 1.500 dü cumartesi 32 hafta olcak bakalım kaç grm almış kontrolüm var allah yardımcımız olsun 🙏
Ozlm_krn 29 haftada kilosu 1400 grm di boyu 35 cm demisti Bende bazen otururken yatarken arka kaburgalarim agriyor
Burem 31 haftalikken gitmistim 2130 gr hiç boyunu sormayi unuttum walla mide yanmasi ve kasik ağrısı cok oluyor bende
Ezgi_Deniz Bugün kontrolümüz vardı bizim de. 29+2yiz ve kızım 1278gr olmuş. Doktorum her şey yolunda ve normal dedi şükür. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım evlatlarımızı inşallah 🙏🏼