Sngl63 Arkadaşlar merhaba. 24 günlük hamileyim doktor kese görünmüyor şimdilik dedi ama bi tane kistin var dedi. Bekarken kist olduğunda soğan kürü içiyordum ve gidiyordu acaba şimdi içsem bebeğime zararı olur mu
surfermom Sngl63 merhaba doktorunuz kist hakkında yorum yaptı mı? Hani var ama bir zararı yok vb şeklinde. Hamileyken bende de kist vardı doktorum zararsız bir kist hiç sorun olmaz demişti.
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Sngl63 Kistin çok büyükse zararı olur ama doktorun diyeceği önemli.Canım bebişin küçük soğanda kuvvetli bir bitkidir.İçme bence bol su iç sadece.
Eceyavuz Sngl63 içme soğan kürü rahimi temizleme söktürücü ozelliği var allah korusun bebeği söker atar kan pıhtısı suan zaten bekle daha çok küçük görünür
gozdem06 Sngl63 yumurtalık kisti hamilelik başlarında çıkıyor canım daha sonra kendiliğinden geçiyor bende de vardı
Sngl63 Bana surfermom bana bişey demedi zaten gittiğim de daha bebeğim çok küçüktü tahminime göre en fazla 10 günlüktü ama kist diyince korktum ben acaba düşüğe falan neden olur mu diye
surfermom Sngl63 bence kritik bir durum olsa doktorunuz mutlaka uyarırdı sizi. İçinizi ferah tutun ve mümkünse kontrole gidin. Daha detaylı danışırsınız.
Sngl63 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim su daha fazla tüketirim Çarşamba günü kontrolüm doktor o zaman ne diyecek inşallah kötü bişey demez
Sngl63 Birşey daha soracağım sizlere hani hamile olanların uykusu geliyormuş halsiz oluyormuş bende yok acaba daha erken mi tam olarak bu belirtiler kaçıncı hafta da olur