1234_ Günaydın kızlar 25+3 haftalık olduk. Dün tatlı yedim hareket etmedi hareketleri çok az hissetmiyorum diyebilirim neden acaba
Hilaliko 1234_ canm bende 23 haftalıgım bende dun hıc hıssetmedım gunduzden akşam sankı bı kımıldadı falan bgun kontrolum var sorucam bakalım solerım sanada
Fdle 1234_ geçen bende bu sebepten acile gittim herşey normal çıktı 25+6yım her gün kıpır kıpır olmazlar seninki de sâkin bir bebektir dedi
Ay_se1334 1234_ endişelenme canm ben 18 haftaşığım bazen kıpır kıpır tekmeleri atıyor dönüyor bazende hiç tık yok günde 2 defa Ancak oluyor. Bunlar normal
Hilaliko 1234_ cok sukur hersey normal olması gereken gıbı bıraz hantal rahat okadar kafana takma dedı 😄😄😄
Fdle Hilaliko bana da aynı şeyi söylemişti doktor senin kız nazlı bide inat kendi hâline bırak onu demişti 😁
Hilaliko Fdle 🙈🙈🙈 bna cekmıs benım oglumda bende bıraz hantalmısım annem benı 25 26 Haftada falan hıssetmıs 😄😄😄
Tazeanne0134 1234_ korkma kuzum 28.haftaya kadar normalmiş bazen hissetmeye bilirmişsin ama hissetmediğim zamanlar sessiz bi yerde sol tarafına yat