Elifusa Kızlar Amerika’da yaşayanınız var mı doktorunuz nasıl yada doğuran var mi burda çok merak ediyorum
Balbuddy Deletedmom0065 Yalnız olmamız kötü biraz. Bir de benim ilk hamileliğim tecrübesizim. Zaman daraldıkça içimde daralıyor 🙈
Deletedmom0065 Balbuddy ay kiz birak burdakilerin yaninda on kişi var da ne oluyo kadinlari cildirtiyolar😂 kaynanasiydi gorumcesiydi. Memleketlerin ismini duyunca bile içim bi refaha eriyor ferahliyorum allahim bize de nasip etsin 😂
Hemnike Benim eşim amerika vatandaşı ben 8. Haftalık hamileyim amerikaya benim için başvuru yapıcağız mail attık istenilenler ne diye 3 senelik evliyim eşimle evlendikten sonra eşim dönmek istemedi şimdi kaç aya çıkar vize bilemedim başvurudan sonra doğumu orda yapmak çok istiyorum. Bakalım neler olucak 🙈
Elifusa Hemnike valla benm eşimde Amerika vatandaşıydı başvuru yaptığımda benm işlemlerim 1 buçuk sene sürdü umarım seninki daha kısa sürer 🙏🏻
Elifusa Balbuddy Newyorklugebe ben anneme başvurdum ama red yedi gelemiyor :( yapayalnızım korkuyorum