iremanne Merhaba güzel anneler , anne adayları bugün 22.haftamı doldurdum . Sabah uyandığımda iç çamaşırımda ıslaklık hissettim yani miktarı (yarım çay bardağı kadar su dökülmüş gibi ) korktum . Acaba erken su gelmesi olabilir mi ? Hiç bilgim yok , böyle bir şey yaşayan var mı
Fdle iremanne akıntı da olabilir idrar kaçırmış da olabilirsin canım veya Allah korusun su sızıntısı da olabilir o yüzden doktora gitsen daha iyi olur bence
Pinarynr iremanne bende 21+2 yim benimde bır aydır hep öyle doktor akıntı dedi su olda duramazsın dedi agrısı sancı gibi olur dedi ama sen yinede git idrar kacırma da olabilr bana öylr dedi bebek baskı uygulsmaya basladıgı ıcın idrar sızıntısı olur dedi ama senn git bizide bilgilendir
Gkhnm97 Ayni durumu bnde yasadim 22 haftamda gecen haftalarda canm bnde cok korktm doktora falan gittim muayne oldu su sızıntisi degilmis doktr antibiyotik verdi insallah sorun yoktur ama yinede bi doktora gitsen iyi olur bilemeyiz çunku
iremanne Gkhnm97 gittim canım idrar yollarımda enfeksiyon çıktı, üşütmüşüm . Bebeğin suyu , kilosu iyiymiş . Antibiyotik verdi kullanıyorum canım
Cnn123 Bendede oluyor o arada sırada korkulcak bişey yok merak etme sen yinede ama kontrollerini yaptır