eglhnztrk Fdle 25+6 mısın sende canım. Benimde bugün 99 oldu😍 bayadır bekliyodum 2li rakamlara düşmeyi😍
Badevehande Fdle kız askerlik mi bu🤣🤣 bende doğsun da rahatça öpüp koklayım eğilim tuvalete gidim havasındayım ama tıpkı evlilik süreci gibi hadi sözlendik nişan düğün derken evlilik bambaşka doğuncada bambaşka olacak eminim😅😅
Fdle Badevehande oyle tabiki ama gözünün önünde olunca insanın içi daha rahat edecek gibi böyle karnında tedirgin oluyor insan hep hada hadi 9 ay olsun ama fermuarlı olsun karnımız açıp bakalım geri kapatalim 😁😁
Badevehande Fdle senin haftandayken bende öyle düşünmüştüm özlerim hamileliği demiştim ama son ay en zoruymuş😂
Fdle Hamilebiranne yaaaa Allahım bize de nasip et insallah 😍😍🙏🙏 Rabbim hayirla sağlıkla bir avazda kurtarsın canım bizlere de dua et 🙏🥰🥰
Hamilebiranne Fdle aminnn kuzuumm. Rabbim sizlere de hayırlı Doğum nasip etsin kolay ağrısız sancısız inşaAllah
Fdle Deletedmom3 seninki kaç haftalık canım darısı doğuma hayirla sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah 😍🙏
Deletedmom3 Fdle amiin insallah 122 gün kaldı bizimde ama ben sezaryen istiyorum belki 1 hafta erken olabilir diye dusunuyorum 😅