Elif_kocaturk NurEto benimde 14 kasım ama hiç olur gibi gelmiyor bana da gününde adet olsam şükrederim 🙄
Mahbuss Esin25 10 Kasım. Bu ay letu + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm insalallah güzel haberler alırız hepimizde
Zynp01 NurEto yaa bnmde eşimin 5 kasım olsa bnde süpriz yapacaktm hazırlamştm planı. Büyükk bir kutunun içine küçük bi çift bebek ayakkabısı koyup hediye paketi yapmk istiyorum ama zor🤦♀️
Mahbuss NurEto İnşallah güzel haberler alırsın canım benimde 15 ay oldu daha yok bu ay artık tedavi başlandı inşallah isteyen herkes bebiş haberi alır
Zynp01 GozdeBabur valla canım artık gün saymıyorum :) geçen ay bütün belirtileri dibine kadar yaşadım eşim bile fark etti sana bişeyler oldu dedi hatta 1,5 gün adet oldum ama negatifti o yüzden bu ay o kadar belirhin belirtiler yok sıradan
Zynp01 GozdeBabur valla canım artık gün saymıyorum :) geçen ay bütün belirtileri dibine kadar yaşadım eşim bile fark etti sana bişeyler oldu dedi hatta 1,5 gün adet oldum ama negatifti o yüzden bu ay o kadar belirhin belirtiler yok sıradan