Elif_kocaturk NurEto benimde göğüs hassasiyetim kayboldu ovulasyon dönemine girerken başlamıştı şimdi hafif kasık ve bel ağrısı var arada yokluyo geciyo takvime göre dün yumurtlamaydi ama ben yinede tüm günleri değerlendirdim 😂 geriye beklemek kaldı 13 gün var 🙄
Kuzeyufuk Ozlemclk52 bence erken yapmışsın canım çünkü daha yepyeni gebelik idrara en son iner önce kana iner gebelik o yüzden kan vermek mantıklı
Elif_kocaturk NurEto ay saymak istemesekte elimizde olmuyorki 😁 Hiç hamile kalcakmisim gibi bi his yok içimde ama 😶
Ozge1044 Kızlar benimde adet 8 Kasım 5 gün önce pembe lekelenme oldu ve sag kasığımda agrı var bazen gece sağ tarafıma yaramayacak kadar oluyor gögüslerim de agrı yok ama şişlik var birde boğazım falan şişti bunlar da belirti olabilir mi acaba 3 aydır deniyoruz hala olmadı çok üzülüyorum ya
DiplomaliEvHanimi Ozge1044 ongrip ve bogaz agrisi bndede var genzim yanip halim yok. Lekelenme bendede oldu anlamis deilim havalardanmi
DiplomaliEvHanimi Ozge1044 seninki benimkinden once sende varsa bendede vardir diyecem diye bekliyorm 🤭
Ozge1044 DiplomaliEvHanimi bilmiyorum valla bende aynıyım umarım bebeğimin verdiği rahatsızlıktır ikimizde mutlu haberler alırız inşallah
Gzmsydr Benimde 8 kasım göğüslerim ilk defa ağrıyor normalde sadece adet zamanı ağrırdı başka belirti yok .s
Elif_kocaturk NurEto geçen ay öyle olduğumuz için bu ay böyleyiz zaten 🤭 Inşallah sürpriz olur yaaaa ben senden güzel haber bekliyorum yerleşme kanaması olabilir o gelen cunkusu 🥰
DiplomaliEvHanimi Kizlar 30ekimde leke geldi ya mesela o yerlesme kanamasiysa 13kasim adet gunum ne zaman belli olur hamilelik? BeğenCevapla Alıntı
DiplomaliEvHanimi https://youtu.be/NvPbVvL4ij0 Bak durumumu anlatan ne buldum canim. doktor bir önceki adeti geciktiyse ve 14 15. gün de yeniden lekelenme olduysa bebek yerleşmiş kanama diyor ama eğer önceki adette gecikmemiş ama 14 15. gün dekiler mi olduysa yumurtlama zamanı kanamasi diyor. Benim ilki 18gun gecikmisti ve 13.gun leke geldi 🥰🥰