Hatice04 Bebeğim 23+4 haftalık tekmesi hala pıt pıt içimde öyle oluyor ve aşağıya vuruyor ne zaman yukarı çıkar ve nezaman dışardan belli olur
CerenAkbulut Hatice04 ben 33’e kadar kasıklarda hissettim hareketleri. Dışarıdan görünmeside 27. haftada oldu.
Demet-budak Hatice04 canim bende 21+3 hamileyim tekmesini de hissediyorum karnimda dışardan hareketlerini de. Biraz odaklan net bak sende görürsün ben videoya bile cekiyorum o kadar net görüyorum cok şükür sadece odaklan😊
Hatice04 CerenAkbulut bende korktum niye öyle değil acaba diye bide kilolu kaldım göbeğim vardı önceden ondanda mı diye düşünüyorum
Cz34 18 haftalığım dün 5 6 kere oynadığını hissettim çok hareketliydi pıt pıt bendede oldu aşağılarda ama ☺️
Hatice04 Demet-budak çok odaklandım gözümü ayırmıyorum sadece bir kere sanki ama göbek deliğimin orası oynadı yanıldım mı bilemiyorum çünkü hep aşağıda vuruyor
CerenAkbulut Hatice04 benimde öyle 86 kg ile hamile kaldım. Sağlıklıysanız hiç sorun olmuyor merak etme 😊
Hatice04 CerenAkbulut a teşekkür ederim bende 85 ile kaldım 1 kg aldım yada almadım annemler diyor zayıflamışsın tersine
Gulzade Hatice04 ben 29+5 hamileyim ve daha yukarda hissetmedim kasiklarimda ve yanlarimda hissediyorum
CerenAkbulut Hatice04 ilk 3 ay kusmaktan 7 kg verdim. Sonrasında almaya başladım şuan 95 im 9. aydayım ve hiç bir şeyden kısmadım.
Deletedmom099 16 haftalığım dikkatli bakınca gönek deliğinin tam orası pıt pıt pıt atıyo videoya bile çekiyorum 😊