Pnaratnn Kızlar çok az zehirlenme başlangıcı varmış 1 haftadir yatıyorum daha ne kadar yatcam belli değil 35 haftalık olduk bu şekilde başına gelen var mı ne zaman dogircam ne kadar yatcam ne olcak bilmiyorum piskolojim çok bozuldu 4gun doğum hanede yattım ve normal doğumdan çok korktum sezeryan istiyorum ama ondanda korkuyorum
Muki Pnaratnn çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin biran önce bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Sghslove Pnaratnn belirtilerin neydi canım? Bilmiyorum ne olduğunu ama çok geçmiş olsun doğumdan da korkma bende sezaryen olucam düşündükçe ürperiyorum ama sonunu düşünüyorum bi kucağıma alayım da her şey geçer diyorum
Sdemirel Pnaratnn kuzum abimin eşinde 35. Haftada çıktı gebelik zehirlenmesi takip edildi sürekli yatmadı hastanede ama gitti geldi . 37+3te de sezeryanla doğum yaptı maşallah. Sen de sağsalim kavuşursun bebişine🤗
06sinemm Pnaratnn idrarda protein 24saatlik test yapıldımı değeriniz kac cıkmışdı Bende 32 haftalığım suyum biraz fazla doktor test ısdedi yaptık sonuc persmbe gösdercem merakedıyorum
Pnaratnn Sghslove canım hiç bir belirtim yoktu herşey okadar normaldi ki kontrole geldim tansiyonum çıktı 1 gün boyunca düşmedi oysaki evde hep takip ederim en fazla 130lara çıkıyordu sakinleşince geçiyordu 150den dusmeyince 24 saat idrar biriktirdim hastanede ve sonuçta protein fazla çıkmış yani yeni baslayan biseymis tedavi de uygulamiyorlae sürekli tansiyonumu ölçüp nst bagliyolar sanırım 1 2 hafta uzatıp öyle doğuma alicaklar ondan tutuyorlar
Pnaratnn Sghslove emin ol normal doğumdan ben daha çok korktum gözümle gördüm sancılarını çekenleri doğururken bağırmalari hala kulağımda gece seslere uyandım doktorlar bagiranlara daha çok bağırıyordu ve sürekli parmaklayip açılmaya bakiyolar sancini sessiz cekmeni istiyolar
Sghslove Pnaratnn anladım canım Allah’tan 35 haftalık olmuşsun. Sağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsun
Pnaratnn 06sinemm değerim kaç çıktı bilmiyorum ama yüksek dediler başlangıç bu şuan tehlihede değil dedi 36.haftaya kadar hastanede yatirip sezeryan yapicaklarmis bebeğin büyümesini bekliyorlar
Sdemirel Pnaratnn olsun sıkma kendini sağsalim kavuşursun inşallah haftan da iyi zaten hastanede olman daha da iyi hemen müdahale ederler hem belki bizimki kendisi yatmadı bilmiyorum tam da.
Deletedmom3 Pnaratnn preeklampsi.. Allahtan haftan ileri 36 da bile alsalar bi sıkıntı olmaz insallah ama sana tavsiyem diretme cunku tansiyon cok onemli ve en rahati bence sezaryen