Kubrakocerr ~Emzirme Atleti ~Emzirme Sütyeni ~Lohusa Pedi (Baby Me) ~Depend ~Göğüs Ucu Kremi (Lansinoh) ~Göğüs Pedi (Lansinoh) ~1 tane 10lu Hastane çıkışı✔️ ~1 tane 5li Hastane çıkışı✔️ ~Zıbın 6 adet yenidoğan 4 adet 3 aylık ✔️ ~4 tulum yenidoğan✔️ ~2 tane ikili yenidoğan takım✔️ ~1 tulum 1-3 aylık✔️ ~Reflü yatağı ✔️ ~Puset Örtüsü ✔️ ~Omuz Örtüsü (2Adet alındı) ✔️ ~Müslin (3Adet Alındı) ✔️ ~Nohut Battaniye (2Adet Alındı)✔️ ~Peluş Battaniye ✔️ ~Penye Battaniye✔️ ~Örgü Battaniye ✔️ ~Pike ✔️ ~Bebek yorganı, yastığı✔️ ~Emzirme Minderi ~Bebek Temizleme Pamuğu (Baby Me) ~Bebek Alt Açma Örtüsü (Baby Me) ~Bebek Şampuanı (Baby Me) ~Bebek Sabunu ~Deterjan (Baby Me) ~Pişik Kremi (Sudocrem) ~Burun Aspiratörü ~Islak Mendil (Baby Me) ~Bebek Bezi (Prima) ~Tırnak Makası (Wee Baby)✔️ ~Tarak fırça seti (Chicco) ✔️ ~Ateş Ölçer ~Bebek Banyo Küveti ~Küvet Filesi ~Banyo Havlusu ✔️ ~Ağız Mendili (30Adet alındı)✔️ ~Ter Bezi✔️ ~Emzik (0-6Ay) (Phılıps Avent)✔️ ~Emzik Kutusu (Wee Baby) ✔️ ~Emzik Zinciri (Chıcco) ✔️ ~Biberon (Phılıps Avent)
Selufkaa Kubrakocerr Meme reddi olmaması adına emzik ve biberon alma derim canım. Sling alabilirsin ten tene temas icin çok işine yarar. Göğüs pompası da alabilirsin lansinoh aldım ben
Gamizz Kubrakocerr bez için prima alma bence canım hem kimyasal oranı yüksek hem de maliyetli.. Onun yerine molfix yeni doğan veya sleppy sensitive tavsiye ederim hem fiyatı çok daha uygun hem de doğala en yakın olanlar..
ylzzz Kubrakocerr yenidoğan olarak aldıklarına gereksiz demeyim de çok kısa kullancak 1-3 alsaydın keşke. Göğüs pompası da bence gerekli mochi tavsiye ederim.
ylzzz Kubrakocerr birde mühendisoğlunun paylaşımlarına bakarak alışveriş yapabilirsin içerik inceliyor mesela primayı hiç tavsiye etmiyor 😊
ozguk ylzzz evde olucam bende çok karar veremedim göğüs pompasına ama sezaryen olacak süt gelmezse gereklidir değil mi. Biberon emzik avent aldım
nslem merininyavrusu ben kendim ördüm puffy elle örülen ipler var bide onun biraz incesi kadife ipler ondanda yaptm üç tane dışarda öyle battaniye bulmak biraz zor oluyo çünkü
Toprak34 Kubrakocerr 0-3 aya biraz yuklenme yapilmali sanki yenidogan dediklerin 0-3 ay ise sorun yok ama 50cm oluyor onlarsa herkes cabuk buyuyor giydiremedik falan diye yakindigindan 1 aya pek giycek birseyi kalmaz gibi. Ben mesela bazi parcalari dogduktan sonraya bilerek biraktim mesela disarisi icin tulum kilosuna boyuna posuna gore aliriz diye dusundum.
ylzzz ozguk yine de gerekli oluyor sütün çok olup üstün başın batıyormuş ilk zamanlar. Az olunca da bebek çekemiyor yorulup bırakıyor emmeyi aç kalıyor o zaman da sağıp vermen gerekiyor