Htcglgnaksy Kızlar vajinanın hemen girişinde ayna ile baktığımda görebiliyorum dışarda dudaklarda değil ama içerde. Şuan bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bu nedir acaba bilen varmı ? Normal midir 21. haftadayım. Bezelye gibi bir et parçası .
Burcuu5 Htcglgnaksy benim komplesi şişmişti sıcak suyla yıkamıstım 2 3 saate inmişti doktoruma sormustum varis olablir demişti bi sende danıs istersen
ebrukavi-19 Htcglgnaksy canım bende hamile olmadan önce çok sık oluyordu o vücut reaksiyon gösteriyormuş. iç çamaşırına çok dikkat et sürekli değiştir. biraz eğer ilişkiye giriyorsanız girme. çok temiz tut kurula geçiyor mantar olursun çok skntili bisey
ktnzehra49 Htcglgnaksy benimde ilk gebeliğimde olmuştu iç dudakta beze gibi ele geliyo şişlik bartholin kisti demişti doktor bana canm
mmrv Htcglgnaksy doktoruna gorunmeden korkma sakın.. belki normal ama sana anormal geliyor.. hamilelikten kaynakli olabilir.. smdiden uzme kendini..
ktnzehra49 Htcglgnaksy korkulacak hiç bişey yok yüzünde çıkan sivilce gibi düşün demişti doktorum vajinayı fazla yıkamaktan olmuştu benimki sivilceden tek farkı acıtıyo olması