prenses_annesi16 Kızlar bu aralar aşırı gaz problemim oluyo olur olmaz yerde geliyo çok osuruyom bu durumu yaşayan var mı
Happy_momyyy prenses_annesi16 yaptığın icin mi şikayetçisin yapamadığın icin mi? Hayır yapıyorsan cok iyi yapıyorsun da 😄 bi de yapamadığını düşün 😄
prenses_annesi16 alchn ay ben komiklik olsun die yazdım vllq cok güldüm gece gece allh yardmcın olsun😁😁
BeybininAnasi Kız Allah sizi napmasın, kahkahalarla gülüyorum 😂 valla bende de çok var. Bazen sessiz sessiz salıyorum valla yürürken falan napayım 💆🏼♀️Eşimin yanında kendimi sıkmaktan bir hal oluyorum ama 😒 bazen onda da sessiz kaçıyor napayım😒
prenses_annesi16 BeybininAnasi amannn sal gitsin içinde kalıp kanser olcagına kıçında konser olsun demişler 😁😁açık havada sal bari😁😁
FSCMK BeybininAnasi niye sıkıyorsunuz ya kendiniZi 😂salın gitsin ben eşimden hiç utanmam 🤣vallahi çünkü oda benden utanmaz mübarek birlikte salarız 🤣
ceylanonur prenses_annesi16 e ama öle adam odadan kaçtığı gün oldu 😂 e ama napim tutarsamda gaz sancısından uyuyamıyorum 😂😂😂