Arven1 Kızlar normalde sigara içerdim hamile olduğumu öğrendikten sonrada 4 haftaya kadar ıctim sonra bianda tiksindim nefret ettim şuan 18 haftalığım canım.cok istiyor içsem tekrar başlarım diye de korkuyorum
Bsraucar Arven1 Bende kullanıyordum hamile olduğumu duyunca bıraktım daha doğrusu azalttım sonra tam bıraktım. Doktoruma sordum haftada 1 defa 2 tane falan içsem olur mu öyle dedim içebilirsin haftada 1 defa falan dedi tabi doktoruna sor
As1iokay Arven1 ben bırakamadım oyle lanet bsey ki vicdan azabı cok cekiyorum sakın bırakabildiysen eline bile alma
Gulsahf Tiksinip bıraktıysan hiç içme bende ilk aylarda tiksindim bıraktım bulantılarım bitince canım cekiyordu etrafımdakıler hep içtiği için ama inat ettim içmedim şimdi 28 haftalık olduk hiç aklıma bile gelmiyo içen görüncede kokusu bile kötü geliyor kendını tutmaya calıs canım unutursun sonra zaten
fadimeozbas @Arven1 Geçen arkadsşlarla oturuyoruz ortam nasıl sigara dumanı eve geldik ama saçlarım dahi nasıl kokuyor anlatamam. O gece ilaç içerken hamileliğim boyumca ilk defa kustum, bebek iki gün oynamadı bile. Nasıl vicdan çektim biliyor musun? Yapma içme çok etkileniyorlar