Zs18 Benim hiç bulantım kusmam baş dönmem olmadı başlarda şuan da yok sadece kramp ve sancılar var 😔 Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Tgc Bende de hiç bulantı ve kusma olmadı ama henüz 14. Haftada olmama rağmen kalçadan bacak ve bele doğru vuran bir ağrıdan muzdaribim. Sizde de oldu mu acaba?
EsraKmoglu Tgc ben de 14.haftadayım kramplar magnezyum eksikliğinden oluyor geçen ay acıdan inletti beni. Beslenmeme dikkat ettim şuan iyiyim.
Gozde Bulantı arada kaybolup tekrar başlayabiliyor malum hormonlar 😌 ben genelde limonla üstesinden gelmeye çalışıyorum kokusu özellikle ferahlatıyor. bir dilim kesip bulantı hissettikçe koklarsan yada çok çok hafif tuz karabiber döküp emersen rahatlatabilir seni
Sevgikaya1525 Gozde Emis97 sade maden suyu tuzlu kraker yeşil elma leblebi ve prilma dr bulantı ilacı bunlar bire bir
Bilgetok Gozde merakliblog her muane de farklı doktor denk gekiyordu zaten doğumda başka bı doktor giriyor doğuma öğüne hangisi nobetteyse Aysun çakar seyrek ona gitim bir iki kişiye daha gitmiştim unutum ismini