Deringoksu Arkadaşlar doğuma az kaldı aklımda bir soru var çocuk doğarken ıkınma sırasında çişim gelirse diye 🙈 böyle durumlar yaşanılıyor mu?
Bebisimyolda Deringoksu ben cok duydum yengemde kayinvalidem de dogum sirasinda afedersiniz diskisini yapmislar cocuk tam dogdugunda
nilaylaylaylay Doğumdan önce yeme içme kesiliyor zaten su bile içemiyorsun ki canım. O süreçte mesane boşalır zaten merak etme
Esraaydn21 Çişin gene gene iyi 😂😂😂😂😂 canım zaten dogumdan once lavma yaptryosun ıkınmada cısın gelmez buyuk abdessın gelır oda lavma yaptrcan ıcın gelmez
Mavilianne Deringoksu Valla bana lavman yapılmadı yapılmayan çok varmış. Büyük abdest zaten ıkınmaktan dolayı istem dışı da olsa çıkıyor 😂 Ama çişi hatırlamıyorum o gelmişse hissetmemişimdir sudan falan
hohomoromu Deringoksu korkma canım lağman yapıyorlar artık bapırsakları boşaltıyorlar normal dopumdan önce ve ani sezeryana alınmadan hemen önce
Esraaydn21 Deringoksu uu seyy bebegım :)) nasıl desem :))) bende yaptırmadm hıcde.. arkadan bısey sokuyolarms dıskını cıkarıolwr ıste netten baksan daha guzel olur senın ıcın 😊
Mavilianne Deringoksu O an utanmak pek aklınız da olmuyor 😌 bende öyle diyordum ama tek düşünceniz doğurup evladınıza kavuşmak olacak inanın. Ne olursa olsun orada zaten doktorlar alışkın 😂😂
Alexandre Deringoksu bildiğim kadariyla devlette lavman vermiyorlar.ebeler açiklık artiğinda tuvalete cik diyorlar