Rabiast Semrasaf doğumunuz nasıl oldu kaç kilo aldınız nelere dikkat ettiniz 🙊 hayırlı uğurlu olsun bu arada ❤️
Selufkaa Semrasaf kaç haftalıkken dogurdun canım nasıl geçti doğumun ? Allah evladını sana bağışlasın ❤️
ZehraAlbayrak Semrasaf son zamanlarda hani cok rahatsiz oluyoruz ya uyurken falan toplanmasi kasilmasi.. dogurduktan sonra hemen geciyomu rahatca uyunuyomu😀 bebek yuzunden uyanmak haric bedenen rahat olunuyomu onu merak ediyorum
Semrasaf Rabiast Rabiast muayeneye gittim 3 cm acıklıgım vardı suyu azdı bebeğin hemen doguma aldılar normal dogum
Semrasaf Selufkaa amin canım Allah razı olsun 37 haftalık erken geldi cok zorlandım sadece 2 saat suni sancı yedim o yonden sansım vardı dogumda zorlandım 😭
Semrasaf ZehraAlbayrak daha 2 günlüğüm sanırım uyunuyo yasayamadım dikişlerim agrıyo bu sefer onun uykusuzlugu canım 😂
Duuyguum Semrasaf allah bağışlasın canm dikiş atıldı mı bebeğin küvöz de kaldı mı sancıyla mı gittin hastane ye
Semrasaf Duuyguum evet atıldı canım sagolasın 🙏 normal kontrole gittim 3 cm acıklık varmıs suyu azalmıs bebegın hemen doguma alındım binsorun cıkmadı cok şükür 🙏
Semrasaf Duuyguum dogumdamı olurmu öyle şey geberdim diye bilirim ben sancımı rahat atlattım 2 saat çok şükür dogumum zor oldı yapamadım 😭
Duuyguum Semrasaf ıkınamadın mı canm ne zorladı seni ay valla herkes farklı Doğum hikayesi ya beni neler bekliyor acaba
Semrasaf Duuyguum bısey dimi hikayeleri okudukca yaparım diyodum vıdeo izledikce falan ama cok ayrı gerci herkezin bünyesi farklı ama ıkınamadım sancım guzeldi 2 saat ıkınmayı yapamadım canımdan can gitti 😭ama korkma sen