Asknp Asli1716 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JILaez0mYVfL_MA2mIaJ_J55mFhmAIcA4MJj5HjTb6c/htmlview# ben bu listeden baya yararlandım canım genel olarak
As1iokay Bnde burda bekleyeyim bnde hazırlıycam ve gercekten tecrubeli annelerden yardım istiyorum gereksiz seyler almamak adına ❤️
As1iokay Seda_123 hastane cantasına konulacakları mı veriyolar 🙄Bebek için giyisi verirler en fazla bence
yigitmom_ BEBEK IÇIN; -2 adet 5'li hastane çıkışı -3 adet çıtçıtlı uzun kollu zıbın -2 adet bere,2 adet eldiven,2 adet çorap -4 adet ağız mendili -15 adet bebek bezi -1 paket yeni doğan ıslak mendil -1 adet müslin kundak -1 adet ince battaniye -1 adet kalın battaniye -1 adet biberon, emzik ve süt gelmezse diye mama kaşığı(mama vermek için) ANNE IÇIN; -2 adet alt üst pijama takımı -1 adet lohusa takımı -1 adet kaymaz terlik -2 adet atlet ve kilot -10 adet lohusa pedi -1 adet emzirme sütyeni -2 adet göğüs pedi -1 adet göğüs pompası -1 adet lansiosh göğüs kremi -1 adet Yazma -1 adet rulo kağıt havlu Şimdilik bunları koydum 35+2'm eğer paylaşanlar olursa eksik var ise tamamlayacam bende :)
Seda_123 As1iokay Hastane çantasına konulacakların listesini veriyorlar benim.gittigim hastanede veriyorlar arkadaşımda hatta almıştı ona göre hazırlamıştı