Mehsu canım bende senin gibi oldum ilk gebeliğim de almadım eşim alacaktı herkes göğüs ucun var emzirirsin gerek yok dedi manuel aldım ne olur olmaz diye hevesleniyoruz ya illah aldım. Deli gibi sütüm vardı bebeğim emerken deli gibi diğerinden akıyordu onu toplayamıyordum sonra emzirdikten çok kısa ara sonra şakır şakır ikisi akıyordu sağcam Manuel’e zor oluyor bardak tutuyordu annemler öyle sürekli oturmak zorunda kalıyorsun gece yatarken ansızın sürekli geliyor her geldiğinde emziremiyorsun bir yere çıkıyorduk eşimle bebeği bırakıp ellerimle sağıp koyuyorduk süt bol diye yine de komple boşalmadığı için zorluyordu bir gün arkadaşımın makinasıyla bir denedin iyice sağdım uzun süre rahat ettim derken meme ucum yara oldu bebişren emziremedim derken süt birikti birikti sıtma oldum ateşlerle yattım hastane de süt kalitem bozuldu emziremedim bebeğimde o süreçte mamaya alıştı 40 sonra şakır şakır akan lezzetli sütüm bozuldu emzirememek sinirlerimi bozdu şimdi makinayı 27 haftalığım hemen alıp kenara koyucam sütümü süt sağma poşetiyle de buzluk da şaklayacağım 3 aylık sütümü de garantileyeceğim