Azizeakln Merhabalar ben yine bsy sorucam🙈 ben genel olarak yaz kış soguk su ‘dan vazgeçemiyorum ılık suyu da içemiyorum soğuk suyun bebeğe bi zararı olur mu yada sonrasında ? Bide sade soda zararlı mı ?
defne55 Azizeakln bebeğe soğuk suyun zararı olmaz sen hasta olursun okadar sade soda da zararlı değil diye biliyorum
Merve Azizeakln hayatımda hiç içmediğim kadar soğuk suyu hamileliğimde içtim canım. Hiç bişe olmuyor korkma.ama kıştı benim hamileliğim boğazlarım şişmişti baya. Dikkatli olmak lazım Sade soda da çok faydalı.
Elfida10 Azizeakln doğumdan sonra soğuk suyu asla önermiyorlar. Çünkü o göbek öylece kalıyormuş tabi birde gaz olayı var
zelis63 Azizeakln Ewt sodada mineral olduğu için çok iyi diyolar bende yemekten sonra içiyorum çok şiştiğim zaman
BeybininAnasi Valla zararı yok diye biliyorum ama hamilelikte zaten gaz olayına çok yatkınız, soğuk su da gaz yapar rahatsızlık verir. Sade soda da zararlı değil hatta yararlı zengin mineral içeriğinden dolayı. Ancak onda da 2 hatta 1i geçmeyin diyorlar.
Sumeyraerva Azizeakln zarari armidir bilmem ama iki gebeligimdede ictim hatta buz bile yedim canm cok istedi diye bi sorun yasamadim karin agrisi disinda soda degilde maden sugunu daha cok oneriyo doktorlar bilgin olsun