Merve6475 Tubasim ay canım etmezmiyim isim isim ediyorum senide katıcam aralarına cünkü bende hep dua istiyodum hamişlerden sende dualarımdasın artık 😍her gün bi tane Meryem suresi oku ben onada çok inanıyorum ve allah nasip ederse doğuma kadar devam edicem tedavi basladıgı gün basladım okumaya hala okuyorum 😍
Merve6475 Hazanur bekliyorum seninde güzel haberlerini kuzum öncesinden test yapma sakın gününü bekle ben acele ettim cıkmadıysa üzülürdüm 🤦♀️
Hazanur Merve6475 oyle gunu beklicem ama umidim gitti gibi sadece gogus hassasiyet kaldi kasiklardaki agrim yok artik aglicam olmadi gibi moralim yok
Merve6475 Anneolcam aynen öyle kuzum ne kadar büyük bi rabbimiz oldugunu gösterdi yemin ederim ondan istedim sadece hepsi vesile sen ol dersen olacak dedim inşallah kucağımada alırım kuzum sende bende herkeste 🤲
Deletedmom Merve6475 ayyy inanmıyorum cook sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah😍 seni cok iyi anlıyorum benimde olmadı uzun süre allah yüzüne baktı mucizen geliyo😍😍
Merve6475 Deletedmom evett kuzum mucizem benimle 💗İnan şaka gibi ya rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin seninde minik saglıcakla büyüsün inşallah uslu uslu 🥰🥰
Merve6475 Hazanur kuzum. Benimde Perşembe bi ağrıdı sonra olmadı sadece ara ara batmalar vardı ara sıra oda bak burda çok okudum hiç belirti olmayanı belirtilere kafanı yorma sakın pozitif düşün rabbim hepsi bahane verecek olan sensin hayırlsıyla ol de böyle dua et bol bol dua ben dua ettim kuzum sadece dua rabbim seninde yüzünü güldürsün
Blackkcat Hazanur seninde mi tüptü kuzum,benimde göğüs hassasiyetim var az da olsa,kasık batması fazla yok,ümitsiz olma hem göğüs hassasiyetin varmış😌bat ne zaman
Nesexx Hazanur kendinizi strese sokmayın lütfen 9 ay belirtisiz bir hamilelik geçirdim ben Allah hakkınızda hayırlısını versin
Deletedmom Merve6475 inşallah😊 allah isteyen herkese nasip etsin cok dikkat et kendine tadını çıkar bırak işi gücü 9ay cabuk geçiyo her anın tadına var yat dinlen bol bol allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin❤
Blackkcat Merve6475 kuzucum çok sevindim anlatamam💕💕bak oldu işte sonunda hadi hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun inşallh😻😻😻
Merve6475 Blackkcat aminn kuzum inşallah sende bebis istiyodun yanlıs hatırlamıyorsam ikinciyi inşallah tez zamanda rabbim sanada nasip eder😍
Kubrannmeleg Merve6475 yaaaa cok sevindimm dua etmistim senin icin cok sukur rabbim sonuna gelmeyi nasip etsin❤️