Nesexx Merve6475 şimdi keseni göreceksin içinde bebeğini göreceksin bebek bir ışık gibi parlak bir nokta ❤️ Sonra gidip kalp atışını duyacaksın çok özel anlar...
minikmucizem1_ Canım benim çok sevindim gerçekten tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın ıns allah büyük vardır bi bildiği bizede en hayırlı zamanda verecek inşalalh ❤
Merve6475 minikmucizem1_ aminn kuzum aminn rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 😍
TunarinAnnesi Merve6475 Tebrik ederim Sabrin sonu Selamet budur işte 😍💪Maşallah size güzel Anne bizede dua et olurmu ☺️🙏
Gnt38 Merve6475 senin postlarını okudukça 20 hafta öncesine dönüyorum tuttu mu tutmadı mı değer artacak mı kalp atışı duyulacak mi derken 20 haftalık oldum bile çok şükür sıra sende inşallah sorunsuz stressiz sende kucağına alırsın emeklerin boşa gitmez 🤗
Gkhnm97 Merve6475 aayyy hayirli olsun saglikla kucagina al insallah canm ne kadar sevindim senin adina 🤲😍
AhsenMila Sizin adınıza çokkk sevindim daha önce yazılarınızı okumuştum. Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun🙏❤️😍 hayırlı olsun
Merve6475 TunarinAnnesi etmezmiyim tatlım benim hepiniz dualarımdasınız rabbim sizlere nasip etsin inşallah 🌸
Gkhnm97 Merve6475 canm bnmde geliyo yavrum duymamiş olabilirsin karşilaşmalariz oldu seninle bebek isteyenler etiketinde rabbim tum olmayanlara nasip etsin😍