Gamm pyymamm evet netleştirmek lazım ama zam belli değil diye diyorlar . Benim ikiz 38 haftada Ocak sonu belki de Ocak başı doğacak o zaman bile 2020 fiyatı diyorlar valla çok kızdık ama bi sonuca bağlanamadı
SevgiIbrahim Cansunurettim hic pisman olmassiniz :) insan gibi insan. Ve gece 4 olsun aksam 10 olsun herzamann aklima bise takilirsa ara diyoo hep. 😊 cep numarasini veriyor
Gonja Merhaba 6 haftalık gebeyim tecrubeli anneler hangi kadın doktoru önerırsınız işinde titiz güvenilir 2 sene üzerıne gebe kaldım çok şükür
Tansunr Lvnya evet hamileliğimi öğrendiğimde aramıştım. Eylül ayında. 2019 olabilir 2020 değişecek demişlerdi sanırım
Lvnya Tansunr benim aldıgım fiyatlat 2020 ama ikisinde de tutarsızlık var sizinkilerle🤷🏻♀️ Telefonda fiyat vermiyoruz demişlerdi bana hidip görüşmüştüm
Kalinkaa Esrkdm doğum anında sigorta yapıyorlar 3500 e düşüyor fiyat bi araştırın isterseniz sanpo japon die bir sigorta şirketi yapıyormuş sadece medicanada geçerli
Tansunr Esrkdm vallahi hiç bilmiyorum. Ben de telefonda bilgi vermezler diye şansımı deneyeyim yine de demiştim. Söylediler direk not aldım. Bütün hastaneleri. Ama sigorta falan var mı hiç bilmiyorum konuşmak gerekli ben hiç gidip konuşmadım
Tansunr Kalinkaa Canım nerden öğrendin ? Medicana yla gidip konuşmak mı gerekiyor sigorta durumunu öğrenmek için ?