Elif_sahra60 Kızlar selam 27. Haftaya girdik çok şükür ilk bebegime hamileyim belki ondan dolayı evham yapıyor olabilirim. Sorum şu bebegimin hareketleri çok sert degil normal geliyor bana bu durum normalmi ne zaman sertleşir hareketler
Seda_123 Elif_sahra60 Ordan oraya geçtiğini hissediyorum ben tekmeleri de iyi çok sert değil ama bazen çok sert tekme attığı oluyor yerimden zıplıyorum 😁27+3 haftalığım
ddduygu Elif_sahra60 bende 27 haftalık benimde aynı çok sert değil hatta bazı günler çok hareketli bazı günler çok sakin
Hilaliko Elif_sahra60 bende 23 haftalıgım bende suan halen pıt pıt nezaman tekmelere gecıcem bılmıyorum 🙈
canimoglum53 Elif_sahra60 ahh ah 28-29dan sonra gor bide. Bende o zamanlar basladi. Yaa hic sert vurmuyo diyodum demez olaydim :) 32.haftadayim gece uykumdan uyandiriyor sipa :)
Burciny Hilaliko bende 23 haftalığım benimde pıt pıt ama gece sanırım yatarken rahatsız ediyorum bir tekmeliyor uyanıyorum demek ki sakin bir çocuk olacak benim ki ama damarına bastın mı korkucak etraf 🤣
Masal_annesi12 Elif_sahra60 aynen normal bendede o haftalarda normaldi. Sen son haftalarda göreceksin asıl şiddeti 🤣 şuan 39 haftalık hamileyim karnım şekilden şekile giriyor üstelik içerde futbol takımı kurmuş gibi Hareketler 🥰
Fdle Elif_sahra60 benimki de öyle canım 25+6yım hareketleri az ve yumuşak doktor yapısı böyle sâkin bir bebek dedi ben hep diken üstündeyim hâl böyle olunca
Yagmurcoglu 30. Haftada dedim ki gerçek tekme bunlarmış. 🤭 bende 26-27 de daha doğrusu 20 li haftalarda her hafta Dr kapısı çalışıyordum. Hareketi çok yavaş vs. Gibi. Dr bana hareket etsin hızı önemli değil diyordu öyle rahatlıyordum.
Deletedmom3 Elif_sahra60 bebegin mizacina gore degisiyor biz 23 haftaligiz disarida yemekte oldugumuz sirada tam gobek deligime oyle bi vurduki aa diye istemsizce hafif bagirmisim esim korktu noldu biseyin mi var diye gobek deligine vurunca cok aciyo. Ama normaldede cok kipir kipir usg de doktorda öyle diyor. Tamamen bebisin huyu suyu iste 🤷🏻♀️
Arzumworld Elif_sahra60 bence hic endiselenme en azinda hareketlenme var her bebek farkli cnim illaha sert olmasina gerek yok bu bebegin kisiligi karelteriylede alakali olabilir. Tipki yetiskinlerdeki gibi kimi cok haretli kimi daha sakin öyle düsün