Aralid Merveokan 8+1 de görmüştü tam bir hafta sonrasına çarşamba çağırdı 9+1 olcak inşallah ama neden bilmiyorum sizi ne zaman çağırdı?
Merveokan Aralid mesela ben cuma gittim 5+3 du beni çarşamba çağırdı gitmedim cuma gidicem dedim gittim şükür duydum cnm
Merveokan Aralid pardon yanlış anladım ben pazartesi gittim iyiydi vitamin eksikliğim cıktı ilaç ve iğne verdi 20 gün sonra tekrar çağırdı 11 kasımda gidicem ınş
Af072019 Ben de şu an 9+2 deyim kalp atışını 6. Haftada ben de duymamıştım 7. Haftada duyduk şükür Bi 7 8. Haftaya kadar bekleyin bence arladaşlar dert etmeyin
Bankacibayan Bende 6.haftanın içindeyim doktor kese gelişimi iyi dedi ama kalp atışı alamadı geç döllenme olmuş bişey olmaz bir hafta sonra tekrar gel dedi
Aralid Meralaltindal 5. Haftalar erken zaten kalp atışı için 7. Ve 8. Haftalar uygun ama 9dada gidebilirsiniz tabii doktorunuz ne zaman çağırdı
Merveokan Aralid aynen öyle daha 2 hafta var ve ben baya sınırsızım merak ediyorum hep nasıl iyi mi diye inşallah iyidir bebislerimizz 🙇♀️🤰🤰
DEF Aralid bende 8+3 teyim bana dinletmeden önce kalp atışı var birazdan dinleticem dedi bi kaç dk sonrada dinletmişti ama dinletmeden olup olmadığını görüyolar