Meralll59 Oturduğunda yada çok yürüdüğümde hem ince belimde hemde sağ kalça kemiğime ağrı giriyor.Kısa süreliğine topallama yaşıyorum.Bu durumu yaşayanlar var mı?
belguzar_123 Meralll59 bende topallıyorum iki gündür evde sağ bacagimdan sen kaç haftaliksin canım cinsiyeti ne kız bebek kalçaya bacaklara vururmus ağrısı aceba kizmi diyorum 8+5im ben😊
Monna Meralll59 ben bi haftadır yaşıyorum 34 haftalığım. Özellikle oturduktan yattıktan sonra kalkınca oluyor. Magnezyum da alıyorum ama
Minagece belguzar_123 Allahım dahanamıyorum resmen 27.haftayım daha da arttı oturup hüngür hüngür ağlıyorum benimde sadece sağ ayağıma vuruyor kalçamdan ya da belimden çözemiyorum ama nasıl geçicek bilmiyorum dayanılcak gibi değil
Benanneyim Canım bel. Batması maalesef bende de sol kalçaya vuruyor kuyruk sokumundan hatta kitliyor bazen kese baskı yapıyor idare edeceğiz attık
Meralll59 Benanneyim yalnız olmamak sevindirdi.fakat hepinize kendi rahatsızlığım gibi üzüldüm.çok geçmiş olsun kızlar
poncikella3 Benim gebeligimin daha 2.ayında başladı kalçam ve sağ bacağım çok ağrıyordu varis dedi doktorum varis çorabı giyiyorum 35 haftaligim hala daha çok ayakta kalinca agriyor
Dorukunannesi95 38.haftam ve o sağ kalça ağrısının beni aglattigini bilirim şimşek gibi parliyor beynime vuruyor agrisi
Meralll59 Monna internette araştırdım.d vitamin eksikliğinden de oluyomuş.bende magnezyum kullanıyorum.