Misrakrks Merhaba arkadaşlar ben 1 bucuk aylık hamileyim ve aşırı derecede bulantılarım var yaptığım hiç bir yemeği yigemiyorum herseye tiksindim aç kaldığım günler oldu ne yapmam gerek. Önerileriniz varsa yazın. Ve ne zamana kadar sürer bulantılarım. 🙏
Cemre20 Misrakrks kişiden kişiye değişiyor bulantıların ne zaman geçiceği benim 12.haftadan sonra birden kesildi bulantılarım çok şükür..Ben de çok tavsiye aldım ama önüne geçemedim tuzlu çubukla beslenmiştim nerdeyse..
HilalAltun Misrakrks bende çoook fenayım sekiz haftalık olmak üzereyim çok kötü ... oğlumda böyle olmamıştım çok kötü bir durummuş
Deletedmom124 Misrakrks inşalalh keser bir an önce benimde çok bulanıyor midem zorla yapıyorum çoğu zaman da annem de yapıyor yemeği ama sevmediğim istemediğim yemekler yaptırmıyorum o an canım ne isterse onu yaptırıyorum yapabilen varsa çok iyi olur senin içinde
Ozlemmm06 12. Haftaya kadar organ gelişimleri devam ettiği için bulantı oluyor bende çok kötüydüm bir de idrar enfeksiyonu vardı o bulantıyı tetikliyor aklınızda bulunsun sürekli su içmeye çalışın ki enfeksiyon olmasın