Aras_ve_Annesi1914 Kızlar 24+2 gebeliğim 1 haftadır sağ bacağım belden aşağı felçli gibi ağrı giriyor adım atmakta zorluk çekiyorum acaba ev işi yapıyorum diye mi düşündüm sonra bi gün hiç iş yapmadım sadece bulaşık yıkadım yine oluyor sizce normal mi aynı sıkıntıyı çeken var mı ?
Cananmehmet Aras_ve_Annesi1914 canım benim de oluyor 25+5 haftaligim . Yururken sanki sağ kalcamdan ayaklarima kadar bıçak saplanır gibi ağrı giriyor şiddetli. Yururken zorlaniyom bazen. Genelde ev işleri yaptıktan sonra oluyor
Happy_m1m Aras_ve_Annesi1914 Erkek bebkte oluyor diyorlar. Benimde ayni sekilde sol bacakta hic yok ama sag bacak kuyruk sokumum beni bitirdi. Dogum yapmaktan korkardim ama hamilelikteki şu agrilardan dogum korkumu unuttum dusunmuyorm bile.
Balbu Bana da ara ara oluyor. Hatta Bi gün bacağım kitlenmiş gibi oldu hareket ettirince aşırı acı oluyordu. Ama tekrar olmadı o derece. Çok yorulunca kramp gibi sancıyor
Aras_ve_Annesi1914 Balbu evet böyle felçli gibi sanki sanırım bazı kadınlarda oluyor her gebelikte yok
Lyg Bende 29. Haftadym.Bende de aynı sorun var ve belimde ağrıyor doktor hamilelik siyatiği dedi🤦🏽♀️Bir sinir hastalığıymış🤷♀️
Aras_ve_Annesi1914 Cananmehmet bende doktora gitmeyi düşündüm ama sanırım herkeste oluyor şiddetleri farklı galiba 🙂
Aras_ve_Annesi1914 Happy_m1m sanırım evet erkek bebekte oluyor bide çevrede bir sürü laf yok kilodan oluyor yok bacağında varis varsa oluyor vs bi ton laf şükür aydınlandım 🥰