sznclk23 Rabbim sabir versin diyorum zamanla düzelir sıkma canını fazla üzerine gitme bir hafta hatta kendisine gelene kadar pek muhattap olma veya sen önce davran yakın ol karşındaki kişi nasıl bilmiyorum sen daha iyi tanırsın.
Bizim evlilik görücü ulusu oldu halam tanıştırdı aynı binada oturuyorum. 3 ay konuştuk daha doğrusu sevdik birbirimizi severek evlendik diyelim. 2018 nisan ayın 4 ünde idi evlenene kadar ara ara tartışıyorduk 1 yıl nişanlı kaldık. Kendisi romantik yeri geldin mi ağırlığını biliyordu kısıtlama yani bazı şartlar koşardı ama seviyordun hareketli filan hoşuma gidiyordu. Evlendiğimiz bugüne kadar borçları yüzünden hep kızıyordum. Sessiz kalıyordu ailesi hiç destek olmadı diyebilirim düğünü kendisi yaptı gibi. Sırf ben mutlu olayım diye balayına bile gittik 1 hafta tatil yaptık fethiyede Evlendiğimiz sabah Babası sadece 2300 tl verdi yolda istemese vermicekti o derece. Ya kendisi çok sakin ben sınırlı olduğum zaman su gibi oluyor. Bende öyle çok şükür bir kavgamız filan yok biliyor ailesini sevmiyorum ama saygı duyuyorum eşimin ailesi sonuçta farkında alttan almasını iyi biliyor yeri geldiğin de iyi susturuyor beni valla kötü bir evliliğim diyemicem 😂 karmaşık ama eşim sonuna kadar arkamda birbirimizden habersiz para harcama veya gezmeler git gelmeleri olmaz yalan söylemeyi beceremiyor ben sinir olduğum zamanlar susup öyle mal mal bakınca sinirlerim daha çok tepeme çıkıyor cimdikliyorum kulağını çekiyorum cit yok 5 dk sonra sarılmış karnımı okşuyor 23+5 kızımız olacak çok mutluyuz. Kahvaltı hazırladığım 2 veya 3 kez olmuştur kendisi hazırlar hep ilacımı yatağa kadar getirir kahvaltı için uyandırır toplar temizlik konusunda öf püf desene yapar çok şükür tek eksiği yemek yapmayı bilmiyor yapar işine gelse ama üzerine gitmiyorum fazla 😂 Allah bozmasın inşallah. Her iki aileyi iyi dengede tutuyor babam çok beğeniyor eşimi şimdiye kadar kimseye ezdirmedi beni laf söyletmez ben görmeden Beğenmeden kimse birsey almaz hediye de olsa o derece 😂 Rabbim tüm evli çiftlerin mutluluğu daim kılsin mutlu olsun inşallah.