Sirkencubin ElanrBlkc dusuk kilo Araliginda baslamistim onun faydasini gordum. AMA kafaniza takmayin kilo verilir onemli olan saglikla bebekleri kucaga almak
As1iokay Sirkencubin bende öyleyim gören nasıl 8 aylıksın dıyor boyundanmı iç karın genişligimi bilmiyorum tabiki öncelik onun saglıgı ❤️
Xeze 10 kilo alarak doğum yaptım. Doğumdan sonra 15 günde 10 kilo gitti. Sonra nasıl oldu bilemedim 4 kilo geri almışım emzirirken. Bebeğiniz sağlıklı olsun kilo önemli değil. Kucağınıza alınca ne kilo kalıyor ne acı ne sızı.
Ayse4242 38+2yiz 20 kilo aldım ha ha valla napayım aldım allahtan boyum varda cok belli degil kilom ilk başlarda cok takıordum ama artık takmıorum yedim gitti saglıklı olalım insallah
Eceveannesi ElanrBlkc sen bol bol su iç cnm çok büyük etkisi var enfeksiyonu atmada ama doktorunda gerekeni yapar
ElanrBlkc Seyma_1234 bugün gidicem duymaya. Geçen cuma gittim ultrasonda attığı görüldü ama çok net duyamadık. Hem enfeksiyon hemde kalp atımı için gidicem bugün. Sen gtmedin mi daha 😁
nilaylaylaylay 38. Hafta 19 kilo. Doğuma 20 kilo alarak girmiş olucam. Ama doğumdan sonra veririm eminim. Fos kilo bunlar. 55 ile hamile kalmıştım 75 oldum. Doğumdan sonra ilk 1 ay 10 kilo zaten gider. Kalan 10 kiloyu da yememe dikkat ederek veririm. Çünkü hamilelikte aşırı yedim bilinçli olarak 😂 normal yani bu kiloyu almam .
Gldane Melosi valla canım ben şahsen 25 kilo alıp doğumdan sonra 4 ayda 12 kilo verip sonra tekrar hamile kaldığım için daha ilk hamilelikten almış olduğum kiloları veremeden tekrar alıyorum 🙈🙈🙈