Gizemabc Melosi 31+4 haftalik hamileyim. 16 kg aldim. Dogumdan sonra ne kadari gidecek ben de merak icindeyim🥴
Adel001 ElanrBlkc aynen . Yalnızca hamilelik kilosu güzel😂😂 insan kendiside kilolu olunca karalar basıyoo.
Vrlkdr ElanrBlkc ilk 10 hafta çok bulantım oldu kusmadım ama yiyemedim de. Ama sonra güzel yedim aslında. Şuanda da iştahlıyım o yüzden korkuyorum ☺️
Cemre20 Ya da nasıl dikkat ettiniz iştahım çok açıldı korkuyorum ekmek yemezdim şimdi doymuyormuşum hissi ekmek yemeyince alıp başımı gitmekten korkuyorum🤦🏻♀️
Vrlkdr ElanrBlkc doktorum 2 dozluk antibiyotik verdi. Onu kullandım ve günlük 2.5-3 lt su içiyorum o şekilde temizlendi şuan çok şükür yok
Eceveannesi Melosi kız bosverin ya kiloları hamilelikten önce yeme hamileyken yeme ne zaman yicez doya doya doğum yapınca gidio kilolar tabi şaka bir yana çok abartmdan yiyorum 23 hftaligim6 kg aldım ama smdilik tek göbek var her kıyafete oluo🙈🙉🙉
Vrlkdr ElanrBlkc bol bol su canım bir de tuvaletini yapınca temizliğini sirkeyi sulandırıp onla yap ben çok faydasını gördüm