Ayse2161 Merhaba herkese instagramda ve internette sayfası olan pulibere sayfasından isimli bebek hastane çıkışı yaptırmak için sipariş verdim.1 ay oldu hala siparişim elime ulaşmadı kargo anlaşmamız bitti yeni kargo şirketiyle anlaştık falan dediler acaba beni oyalıyorşar mı??KANDIRILDIM MI ???ordan sipariş veren varsa bilgi verebilir mi??
Semaaonursnmz Ayse2161 ben üstte kalsın diye yazıyorum bende gülen bebek tulum adlı sayfadan dolandırıldım şu anki ismi sema desing
Kuubra Ayse2161 bende ordan yaptırdım canım hemen hemen 3 haftada geldi bende ilk öyle sandım ama Saliha hanım sahibi arayıp özür diledi kargoya verdiler ertesi gün geldi ☺️
mustafaserpil1984 Ayse2161 @ evlimutlucocuklu28 beni ekle ordan da msj at siteden istek at dedin de bana sana sayfa onercem bunla ilgili
canimoglum53 Ayse2161 20 is gununden sonra sikayet edebiliyorsunuz. Bence bu sekilde bir donus yapin. 1 ay ne demektir ya. Bunu onceden de belirtmemisler anladigim kadariyla. Ali express vile daha erken gonderiyor bacim😂🙏
Kubraseyit00 Semaaonursnmz ayyy iyiki bu yorumu gordum gulen bebeğin dolandırıcı oldugunu duydum sema ya siparis vercektim haftaya 🥺😳
Semaaonursnmz Ayse2161 canım benim ürünüm geldi sipariş ettiğimden farklıydı bende erken doğum yaptım oğlum yoğun bakımda şimdi iniallah çıkacak oradan 34 de doğurdum gelen ürünler yani güzel ama sipariş ettiğimle alakası yok 😐
Ayse2161 İnşallah deşiğiniz gibi olur benimde çok endişeleniyorum çünkü .birde kazık yersem eşimin diline düşmesi de cabası😭😭
Kuubra Ayse2161 yine de peşini bırakmayın mesaj atın üzerine düşün, doğum yapacağım diyin acil ulaşması lazım diyin
Ayse2161 Bende bu sitenin ismini burdan duydum yaptıran Kişiler önermişti onlara güvendim acaba fake hesaplardan mı önerdiler anlamdım🤯
zelis63 Ayse2161 canm bende o sayfayı bilmiyorm gelinsabahlığı diye bir sayfadan yaptırdm hazır hersey foto attılar yarın kargoya veriyolar canm çok takipçisi olan sayfalardan alışveriş yapın birazda yorumlara göz gezdirin
Semaaonursnmz Kubraseyit00 ayy sakın elimden geldiğince duyurmaya çalıltım ben sakın verme 1 ay göndermiyor şerefsiz birde küfür edip engelliyor aman diyim ya paran boşa gidiyor
Yusyus5328 Cildirins diye bi site var instagramda ordan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum aklınızda bulunsun 4 parça ürünümün biri defolu biri farklı beden ve hatalı şapka geldi söylediğimde de ilgilenmediler ve engellediler benim düştüğüm hataya düşmeyin derim