Hticekbra Kızlar göbegımın çevresinde agrı var 8. Haftadayım bir tarafında ve etrafında neden olabilir
Nursimali Hticekbra bende de oluyodu canim kaslarima igne batiyo gibi sanki 5 haftalikken suan da rahatim cok sukur korkma normal bi durum
Hticekbra Gul_68 yok sancı gibi değil canım göbegımın çevresinde sağ tarafta batıyor içi agrıyor resmen
Dua_mucizem Hticekbra bennde olmuştu cnm iki gün batmalar oluyordu göbek çevremde suyu çok iç bebek yerlesiyormus telaslanma kanaman falan yoksa stres yapma
BeybininAnasi Benim de oluyordu hatta bazen olmaya devam ediyor. Göbek deliği etrafında ağrı, göbek deliğinde çekilme hissi... çok rahatsız edici olmadığı için takılmadım hiç doktora da sormadım ama bir sorun yok bence.
Hticekbra BeybininAnasi bence de bende afedersin kabızlık sorunu yada yerleşmeden olduğunu düşünüyorum ama ister istemez korku var
Dua_mucizem Hticekbra evet hatta çok korkmuştum bende senin gbi ama yerleşme agrisiymis o telaslanma korkma elini karnına koy salavat çek ayetel kursi oku ağrıların oldukça
AhsenMila Benimde ilk haftalarda çok karın ağrım batma oluyordu bu hafta geçer gibi oldu bugün yeniden başladı 7+5 im şimdi karnım geriliyor gibi hissediyorum içerden batma oluyo lekelenmem kanama yok ama karın ağrısı hep endişelendiriyor
Hticekbra AhsenMila bende çok endişelenyrm illa evham yapıyoruz ama normal herkeste olan şeyler gibi görünüyor inşallah bsey yoktur cnm