Vnsgb Google ye vedat dayıcıoğlu yazarsan numarası çıkıyor numarayı arayıp randevu alabiliyorsun. Ben aradığımda saat geçti çıkış saatine yetişemedim beni beklemişti çünkü zaten riskli gebelik ben korku doluyum falan sağolsun kolaylık sağladı. Açıkçası bana CD vermedi ama telefonda vereceğim demişti kaynadı galiba ben de hatırlatmadım yani biraz panik gittiğim için unuttum da diyebiliriz zaten çok bilgim yoktu. Doktoruma vermek için detaylı bir rapor oluşturdu tüm kontrollerimde o rapor yeterli oldu. Yaşı ve tecrübesi baya var tüm her şeyi detayları ile bana anlattı hem geç gittik bizi bekledi hem tüm sorularıma cevap alabildim uzun uzadıya baktı. 3 boyutlu foto çok içimde kaldı ama kendisi de ben detayları ile sorunlara odaklanmak istiyorum ve onların raporunu tutacağım size bebeğinizin yüzü ağzı diye tarif edemeyeceğim ekrandan yakalarsanız bakarsınız olur mu dedi olur dedim onu da talep etmedim açıkçası ama aradığınızda sorarsanız söyler diye düşünüyorum. Ben aradığımda ağlamaklı idim sakinleştirdi durumumu sordu telefonda bile halledilmeyecek problemler değil deyip durumumu değerlendirdi. Her soruya cevap verdi bi sorarsınız siz de merak ettiklerinizi.