Kubrannmeleg kizlar 8.aydayim bebeklerimizin bu son aylarda biraz daha toparlanmalari icin ne yiyip ne icelim ? Deneyen ugulayan faydasini gordugumuz besinleri paylasalim🍀
DilekH Kubrannmeleg canım görümcem bol bol hurma yedi ve süt içti MaşaAllah kızı tosun gibiydi ☺️ Hurma açılma yapıyor diyorlar ama onda İnan etkisini göstermedi aksine bebeğe yaradı
Cagla22 Kubrannmeleg canm süt muz ve pekmez bu üçünü muhakkak her gün ye inanılmaz etkisi oluyor bebeğin üzerinde . Keçi boynuzu pekmezi her gün 2 kaşık ye
As1iokay Bende 8 aylıgım kılosu 2 hafta onden gidiyor kızımın benim doktorum kaşar peyniri muz kuruyemiş yulaf zeytin mutlaka hergün bol tüket demişti bunlara dikkat ediyorum 8 kilo aldm toplamda bunları onerebilirim
Kubrannmeleg As1iokay saglikla kucagina al insallah benim haftasinda gidiyorda 33+6dayim diyorum son vakitler ne alirsa 😊
Kubrannmeleg Cagla22 evet canim duydum onuda aldim iciyorum bu gidisimde bakalim ne kadar olmus faydasi olmusmu 😊
As1iokay Amin cümlemiz inşallah 🙏 son ayında cok alıyormuş zaten saglıklı gelsin kuzularımız inşallah herkese hayırlı acısız ben ne ara dogurdum dedirticek dogumlar nasip etsin rabbim ❤️