SEVTAP3418 Selufkaa merhabalar bende ocean mummy kullanıyorum eczacı bayan depresyondan koruduğunu söyledi acaba siz böyle bişey duydunuz mu
Selufkaa SEVTAP3418 hiç duymadım sadece markaya çok güvendiğim icin aldım bana bir yan etkisi olmadı depresyona etkisi var mı bilmiyorum ama🙄
XelisaX Hamile kalmayı planladığınız tarihten 3 ay öncesinde kullanmanız gerekiyor. Bende yarın başlıyorum bu 3 aylık döneme ben İngiltere de yaşıyorum burada doktorlar Pregnancare diye bir markayı hamilelere, öncesine, ve emziren annelere hatta babalara veriyorlar sperm kalitesi içinde bu markaya internetten ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Susamcik01 XelisaX aynen onu duydum hatta araştırdım baya bi yabancı ülkelerde meşhur. Burada da bulursam denemeyi düşünüyorum
Zynp01 Susamcik01 eczacıyla görüşmüştüm devletin karşıladıklarının içeriği çok az dedi solgarı önerdi cidden gösterdi bna ikisininde içeriği farklıydı 50 tl ye aldım içinde 100 tane var
Susamcik01 DilekH canım ilacı gönderebileceğini söylemiştim yollayabilir misin kargoyla ya sana zahmet olmazsa alıcı ödemeli 🙏🏼🙏🏼
mirel Susamcik01 FOLATTRO. Mide ülserim olduğu için en zararsız folik asit hapı olarak bu markayı keşfettim. Ve şu an 16 haftalık gebeyim
Susamcik01 DilekH Erenköy mahallesi ethemefendi caddesi dilman Towers no42 b blok Kadıköy İstanbul Adres burası canım alıcı ödemeli yaparsan süper olur ❤️