Meltemaydn Bugün tam 36 hafta olduk. 2 hafta sonra sezeryan olacağım inşallah. Sezeryan aşamaları neler acaba? Beni bir korku sarmaya başladı. 😔 Bebeğime sağ salim kavuşmak istiyorum ama çok da korkmaya başladım. Sezeryan olan anneler sezeryan öncesi hazırlığı ve sonrasında yaşadığı edindiği tecrübeleri yazabilir mi acaba? Bir de en çok sonda takılmasından korkuyorum. Psikolojikmen ilk gebeligimde çok etkilendim, düşük olmuştu. Şimdi hiçbir şekilde o türlü muayene ya da sonda vs kabullenemiyorum.
casper12 Meltemaydn ilk hamileliginiz mi? İstege baglı sezeryan mı yoksa mecburi mi. Ben de sezeryan ıstıyorum oyuzden soruyorum
Meltemaydn casper12 ilki düşük oldu bu ikinci. Normal doğum istemiyordum korkuyordum ama zaten sağlık açısından da normal yapamazmışım öyle dedi doktorum.
BhrBrfn bende 36+4üm 1 kasımda sezryan gunu alıcam .Korkma canım ılkını ozelde dogum yapmıstım sonda amlythanede takılmıstı. 2.devlet hastanrsınde yapıcam ınsallah oncemı takarlar sonraamı bılmıyorum acıkcası yasayıp gorucez 😊
Meltemaydn BhrBrfn narkozu verince takin diyeceğim ya zaten genel anestezi istiyorum obur türlü duramam 😔
BhrBrfn Meltemaydn odada taktıgında tek oluyor hemsıre ama amlytta takıldıgında herkes oluyormus sanırım .Cıkarırkenden agrımıyor hiç anlık bsy
Meltemaydn BhrBrfn narkozu versin öyle taksın ben uyurken isterse çok kişi olsun ya yeter ki ben hissetmeyim😑😑 zaten eşim de girecek doğuma