Ygmr_kyl tumerseyma aradm bugün hastaneyi, ben de kaydoldum, 22. Haftadan sonra 10 kişilik grup oluşunca bizi geri arayacaklarmış, ne zmn 10 kişi olursa o zaman yani
Mrs_ss tumerseyma benim 2. gebeliğim olduğu için gebe okulundan mezun olalı çok oldu 😄 ben de Hayat Hastanesi'nde 4 kasım'da giricem ayrıntılıya 💁🏻♀️
Ygmr_kyl Ygmr_kyl tumerseyma bu arada teşekkürler sayenizde bilgim oldu da kaydoldum aynı gruba denk geliriz büyük ihtimal :D
Fidan3594 tumerseyma bana çok ters karşıyakadayım ben ☹️ Ayrıca çalışıyorum. Can hastanesine gidiyorum normalde ama orada detaylı 400 dediler. Alsancak MR 150 dedi ordan randevu aldım birde sada hastanesine soracağım orasında 135 miş
tumerseyma Fidan3594 Size ters olmuş o tarafta da vardır ama çalışırken zaten gitmeniz çok zor olur haklisiniz. Alsancak mr uygunmuş Sada da öyle teşekkür ederim bilgiler için 😊
tumerseyma Ben kız ismi arayanlardanim 🤦♀️ bir türlü içime sinen bi isim bulamıyorum 🙄 var mi benim gibi olan
Elifaka tumerseyma hüma duru nil naz ece melis mislina sıla elif beren bükre berra ebrar buğlem esila defne meva ikra miray eslem öykü .. bu isimler ve bi cogu ama esimle anlasamiyrz biz 🤦♀️
ayshen1003 tumerseyma ilk fıstığımın ismi rüya şimdi ikinci 21+4 oldu ☺️ Onun da ismini ablası koydu ipek olacak. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻