Kayabusra35 sevdicek Teşekkür ederim desteginiz için krem koydum çantama saglıklı olsunlar gerisi halledilir😊🙏
Uzun_54 sevdicek Allah bağışlasın evladınızı sadece bir sorum olacak kolları yana sabitleme olayı varya ondan çok korkuyorum yani bende biraz panik var ben elimi kolumu tutmalarına hiç gelemiyorum nefes alamıyorum sanki 😔
sevdicek Uzun_54 aslında bağlamıyorlar kolları. Birini kucaklarken kolları açarız ya aynı öyleyiz birinde tansiyon bağlıydı diğerine yine damar yoluyla ilaç vs veriyolardi çekebilirsin istiyosan ama çekmiyosun zaten bi zarar vermiyim sekteye ugratmiyim diye 😂 onu unutuyosun zaten orda kolları falan O yüzden düşünme hiç 😊
Dmt91 sevdicek okadar güzel anlatmissinki hayranlıkla dinledim hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 amin cnm darısı bize olsun
birtutammutluluk Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün 💖 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi vurdular mı ? Doğumdan sonra mutlaka vurmuslardırda ? sevdicek
sevdicek birtutammutluluk yok canım vurmadılar 28de. Doğumdan sonra kan grubuna bakıldı bebegin ona gore vuruldu ve hastane karşıladı ücreti de 😊
lalbrk sevdicek merhaba benim de bugün 3. Günüm. Emzirme konusunda sorum olacak benim. Kaç saate bir ve kaç dakika emzirme yapıyorsunuz. Bir de sarı su şeklinde bir kaç damla geliyor yeterli diyorlar ama benim korkum var sarılık konusunda yeterli mi gerçekten. Öyle güldür güldür gelen bir süt yok değil mi zar zor gelen 3-4 damla
sevdicek lalbrk kesinlikle öyle az az geliyor hatta 1 haftaya kadar da öyle gelecek ama zaten onların mideleri şu an 1 yemek kaşığı büyüklüğünde olduğu için her türlü yetiyor. Hiç yetmiyor diye düşünme arandıkça ver mutlaka. Bizim 12. Günümüz en başından beri 2 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Eğer az emdigini düşünürsem 2 saati geçirmiyorum. Bi tarafı 15 dk emdiyse hemen diğer memeyi veriyorum onu da ne kadar emerse kardır. Ama 10. Gün itibariyle süt oturuyor derler ya aynen öyle bol emzirmeye devam et. Eğer doymadığını düşünüyorsan bebek de cok agliyosa cok huzursuzsa 30 cc mama ver gece yatmadan rahat uyusun. Ben 2 kere falan verdim zorda kalınca çok krize girmişti ama kestim hemen sonrasında.
lalbrk sevdicek benim bebeğim her an aranıyor. Hep istiyor sanıyorum öyle olunca gören bu çocuk aç diyor. Benim de göğüs yaralarım çok olduğu için 2 saatte bir 10 dk ya da 15 dk anca dayanıyorum. Kalan zamanlardaki ağlama ve meme istemesine istemeyerek emzik verdim. Rahatlayınca geri ya da uyuyunca geri çekiyorum tabi.
Lucky123 sevdicek allah analı babalı büyütsün inşallah darısı hepimizin başına gazın çıksın diye ekstra Birşey yaptın mı yani bazıları farklı içecekler hazırlayıp götürüyor baş ağrın oldumu
sevdicek Lucky123 komposto götürmüştüm kayısı bi kase onu içtim zaten gaz çıkarana kadar sıvı şeylerle besleniyosunuz hemen gecesine çıkardım gazimi çok şükür. Bas agrım da hiç olmadı ama 2 gün hastanede ağrı kesici yaptılar belki onun etkisidir. Eve geçince de sütüme karışmasın diye içmedim ağrı kesici ve baş agrım falan da olmadı çok şükür.. herkeste etkileri farklı oluyor demek ki.. 😊
Aby34 Lucky123 bol bol tarhana çorbası komposto nescafe ve puding verdiler 4 litre su içtim çok şükür bnimde sütüm geldi hastanede bugün 10. Günümüz :)
Ecmel 26. Haftamdayim. Bana da makat gelis dediler. Dönme olasıliği varmis dediler bebegin. Sezeryan istemiyorum ama ne olacagini da ketiremiyorum 🙄