Tulaysezer Kizlar 25. Hafta bitiyor. Enfeksiyon yok. Erken dogum riski yok. Hersey yolunda gorunuyor şükür ama ölüyorum ağrıdan sancidan batmadan. Bilen akıl versin. Allah rizasi icin
11bsb Tulaysezer bende öyle 18+5 oldum. Sağ sol karin boşluklarım, vajinam, belim,neresi aklına gelirse agriyo sancidan delirmek üzereyim
gurcem Tulaysezer kuzum ben 28deyım benımde cok agrıyor bendede 26da yada 25te baslamıstı hala devam edıyoruz
2cocukluana_ Tulaysezer ah o ağrılar bizde 21iz iki kasigim vajinanın üst kismi bu kemiksi olan yer kuyruk sokumu bel bacak aman yarabbi heryerlerim ağrıyo valla napcaz bilmiyorum 😲
Tulaysezer Ozican bazilarinda boyle olabiliyormus. Tehlikeli degil ama magnezyum dinlenme gerekirse parol diyor. Ama korkuyorum iste.
gurcem Tulaysezer agrıları cok takma cunku artk bebek daha hızlı buyuyor ve tasımakta zorluk cekmeye baslıcaksın benım mesela o haftalarda bırden oldu oturrken agrım basladı yatakta saga sola rahat donemez hale geldım🤩
2cocukluana_ Tulaysezer magnezyum hapı verdi magosit sadece o birazcık daha iyi geliyor ama tam anlamıyla bitmiyor
Tulaysezer gurcem Sagol, korkmasam dayanirim agriya. Ama ya doktorlar anlamadiysa vs diye kuruntu yapiom.