Caglagok Kızlar selam. 7 haftalığız şuan inanılmaz başım dönüyor eşim de işte🙁 yattım yatarken iyiyim ayağa kalkınca dönmeye başlıyor tekrar. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
eydaNurParldar Caglagok ani tansiyon düşmeleri yaşanması normal maden suyu için ara ara dengeler yalnız meyveli olmayacak sade olacak. Aynı sorun bende yaşıyorum arada
ressamanne_ Caglagok benimde öyleydi 3 4 gündür insan iş bile yapamıyo bugğn daha iyiydim fazla su içtim belki iyi gelmiştir bilemiyorum kan tahlillerim henüz yapılmadı siz yaptırdınız mı
Caglagok ressamanne_ ben yaptırdım tahliller temiz çıktı herşey normal yani. Ben de öyle yapayım su içimini artırayım bakalım. Daha 7 haftalık çekirdek kadar bebiş neler yapıyor 🙂
ressamanne_ Caglagok evet ya diyorum şimdiden eziyet ediyolar 😂 tansiyonuna baktır istersen bi de gerçi o da normal çıkıyo baş dönmelerinde hamilelikte 😊
Caglagok eydaNurParldar maden suyu hmm tamam deneyeceğim teşekkür ederim benim de oluyor du ama ilk defa bu gece bu kadar şiddetli oldu ondan rahatsız oldum
Caglagok Com34 svet tansiyonla da ilgisi olabilir internette sola yatın filan diyor faydasınokur mu bilmem tabi