Pelinctn Antalya’da oturan hamiş anneler hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz ben çok kararsız kaldım 😔
Cigdem07 Pelinctn Merhaba :) Özel Ofm Hastanesinde Dr. Alp Çelikere gidiyorum çok memnunum 😊👍🏻 Tavsiye ederim
glslnnb Pelinctn ben Mehmet şimşek’e gidiyorum. Çok doktor gezdim öncesinde doktorumdan aşırı memnunum. Muayenehanesi Gökay plazada il sağlık müdürlüğü karşısında. Lara’da oturmama rağmen eşimle üşenmeden geliyoruz :)
Suunaa Pelinctn canım ben vitale koray dumana gidiyorum cok tatli bir doktor tavsiye ederim bende tavsiye uzerine gitmiştim
Fatosduzgun55 Merhaba ben büyük anadolu hastanesinde dr.gülser göktolga pınar hanıma gidiyorum. Çok çok memlunum ilgi ve alakasından
Suunaa Pelinctn bende limanda oturuyorum canım. Vitale cok uzak degil otogarın arkasında araç varsa yaklaşık 15 dk suruyor. Bir dene istersen muayene ucretleri de 80 90 arası bildigim kadarıyla.
Pelinctn glslnnb Mehmet şimşeği duymuştum bana yakın olunca aklımda olan doktorlar arasında aslında ücretlendirmesi ne kadar acaba ?😊
glslnnb Pelinctn muayene ücreti 400 tl bir muayene bir kontrol oluyor. Ayda iki kere gidiyorum ben. Ama taramalar detaylı ultrasonu hep kendisi yapıyor Perinatolog olduğu için.