Elosunannesi Kizlar 31 haftalik bi hamiş olarak yeni yeni seyler geliyo basima bebegim cok harektli bi bebek yani 17. Haftasinda basladi bugune kdr bir fiil icerde savas halinde prensesim ama son bi haftadir filan boyle donuyo mu desem icerde napiyo bilmiyorum ama bogazima kadr bise oturuyo sanki hani gondola binersinz icinz gecer ya durduk yere ayni o hissi yasiyorum ya bu nedir napiyo sizce o zmnlarda sizlerde de oluyoru mu
Mondlicht Elosunannesi bence dönüyordur🤭 bende de öyle olmuştu inanılmaz hareketliydi karnımda. Sonra doğdu aman tanrım karnımdakinden daha beter daha hareketli🤦🏼♀️😁😁😁
iremgorlen090318 Elosunannesi ay allahim benimkide oyle 17. Haftada hissettim hareketlerini suan 20 haftalik. Sanki horon tepiyo icerde
Elosunannesi Mondlicht ya bende donuyodur die dusunuyorum ama gun icinde bu dedigim olay on kere filan oluyo yani nasil bi bebek anlamadim 🤷🏼♀️
Elosunannesi iremgorlen090318 ya dedigim gibi hareketlerine alistim artik napayim hatta bazen uyudugumda esim bile hissediyo nie titriyosun dio ben mi titriyorum kizin resmen yerimde sarsıyo beni diyorum
Mondlicht Elosunannesi biz şuan alt değişirken bile kavga dövüş o derece düşünün 🤦🏼♀️ ayaklar bir saniye durmuyor maşallah ❤️🤗