Ezoakkaya Benim son 7 pazartesi kısmetse alacağım kucağıma yavrumu heyecan dorukta kimler benim gibiii🤣😘🙏🙏😍
pamuksekerinannesi Ezoakkaya Allah bi avazda kurtarsın İnşallahh canım 🙏 Darısı başımaaaaa🙏😍 Benim daha Şafak 152 😞
Zeybus Ezoakkaya o kadari hic onemli degil canim 😊 cok teşekkür ederim sana da bilgi verip yardimci oldugun icin
pamuksekerinannesi Aysem050 Sürekli evdeyim hamilelik öncesi işten ayrılmıştım hamile kalınca da giremedim çok bunaldım zaman hiç geçmiyor bana😞
Aysem050 pamuksekerinannesi bende sürekli evdeyim ama sıkılmaya vaktim yok 4 yaşında kızım var onunla ilgilenmekten oyun oynamaktan sıkılmaya Zaman kalmıyor
pamuksekerinannesi Aysem050 Allah bağışlasın cnm.. Belki ev kadını olsam alışmış olurdum ama çalışan birinin evde olması can sıkıcı oyalanacak hiç bişey yok bende daha önce yapmadığım yemekleri yapıyorum vakit geçsin diye İnşallah bin kilo olmam 🙈😂
Semaeker 35 kaldı ama denildiği gibi son haftalar geçmiyor sanırım. Gözümü açıp kapamak istiyorum oğluşum kucağımda evimde olmak istiyorum Allah’ın izniyle 🙏🏻😍
TubaKorkmaz Son 10 günüm var Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin görmeden çok özledim yavrumu 👪💙🤰
matruskaa Ozlenenclk Minnosunannesi canım english home da bugun halılarda indirim var bebek odası için halılar var bi bak istersen
matruskaa Ozlenenclk Minnosunannesi canım english home da bugun halılarda indirim var bebek odası için halılar var bi bak istersen