Gulgulcan Hayırlı günler kızlar aramızda hamileler lohusalar ve evlat sahibi olmak isteyenler var belki birimizin duası kabul olur bilemeyiz abim ve yengem 7 yıldır evli çocukları olmadi rabbim isteyen herkese nasip etsin onlarada içinizden gecirirmisiniz Allah Meryem ve Çetine hayırlı salih bi evlat nasip etsin Çok sağolun şimdiden 🙏🙏
Ecrinbzkrt Gulgulcan ezanların hurmetıne rabbım abının yengenın kucaklarını hayırlı evlatla doldursun canım🤲🏻 2tane burden versin çok aminn
Sukufe sevval55 allah hayırlı sağlıklı bir evlât nasip etsin inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayse1995 Allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hurmetine hayırlı bir evlat nasip eylesin em kısa zamanda Inşallah
Gulmira Gulgulcan guzel dualarimiz sizinle canim allah hayrli evlatlar nasib eder inşallah isteyen herkese🙏🙏yengenle abinede allahim evlat nasib eder inşallah namaz kiliyorum cnm her namazimda isteyen herkese allahim çocuk nasib et diye dua ediyorum
Ezgky2323 Rabbim yengenle abine de isteyen herkese de nasip etsin hayırlı evlat. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
Tuanadeniz1 Gulgulcan amin inşallah tez zamanda isteyen herkeslere rabbim müdahalesiz şekilde evlat sahibi olmayı nasip eylesin 🙏🙏🙏🙏
Salcali Gulgulcan iki kişiye hamile kaldım diye duam kabul oldu inş bu çiftte bebek sahibi olur tez zamanda🤰👼